GDPR: General Data Protection Regulation

În conformitate cu setul de reguli GDPR (General Data Protection Regulation) adoptat de Uniunea Europeană și intrat în vigoare la data de 25 mai 2018, Borza Research SRL nu publică date cu caracter personal pe site-ul web Tabel Firme.

Politică de Confidențialitate

Borza Research SRL, în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului web Tabel Firme, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care se autentifică pe acest site web.
Atunci când prin intermediul prezentului site web vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Ca utilizator autentificat aveți obligația să furnizații date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut pe formularul de înregistrare și să mențineți sau să înnoiți, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.
În conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, Borza Research SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, persoană fizică sau persoană juridică.
Pe lângă Termenii și Condițiile de Utilizare care sunt reglementate în politica site-ului web, dumneavoastră înțelegeți și acceptați faptul că Borza Research SRL poate culege și păstra date despre persoanele care se autentifică pe acest site web.
Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la adresa de e-mail echipa@tabelfirme.ro.
Modificări ale prezentei Politici de Confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior.

Ultima modificare a fost făcută la data de 7 mai 2018 de către Paul Borza.

© 2018 Borza Research SRL